Nieuwe Luisterpaal app voor Android nu te downloaden Nieuwe Luisterpaal app voor Android nu te downloaden

Versie 2.0 heeft vernieuwde vormgeving en ondersteuning voor tags

, Redactie 3VOOR12

Nieuwe Luisterpaal app voor Android nu te downloaden

Versie 2.0 heeft vernieuwde vormgeving en ondersteuning voor tags

Redactie 3VOOR12 ,

De Luisterpaal app voor Android heeft een update gekregen en is nu toe aan versie 2.0. In de nieuwe versie zijn een aantal belangrijke zaken aangepakt en toegevoegd. De app heeft een vernieuwde vormgeving, werkt op meer apparaten en heeft nu ook ondersteuning voor tags.

Versie 2.0 heeft vernieuwde vormgeving en ondersteuning voor tags

De Luisterpaal applicatie voor Android is toe aan versie 2.0. Doordat de nieuwe versie door een ander bedrijf is ontwikkeld zullen de gebruikers van de oude app handmatig de nieuwe versie moeten downloaden en de oude verwijderen. De nieuwe versie is nu verkrijgbaar in de Android Market.

In de nieuwe versie zijn een aantal belangrijke zaken aangepakt en toegevoegd. Zo zijn de vormgeving en interface verbeterd, waardoor de gebruiker te allen tijde het overzicht behoudt. Verder is het gebruik van tags toegevoegd en werkt de applicatie op meer apparaten dan de eerste versie. Voor het gebruiken van de nieuwe versie moet je mobiele apparaat beschikken over besturingssysteem Android 1.5 of hoger.

Ondertussen wordt er al verder gebouwd aan deze versie. Verwacht in een volgende update de mogelijkheid om je ontdekkingen te delen via mail, Facebook of Hyves.

Natuurlijk is de Luisterpaal app ook nog steeds beschikbaar voor andere mobiele platformen. Er zijn applicaties voor iPhone, Android, Blackberry, Symbian (onder meer Nokia), Java en Windows telefoons.

De applicaties zijn te downloaden in de verschillende app-stores en indien beschikbaar is de app voor jouw telefoon altijd te vinden door met je mobiel te surfen naar
m.luisterpaal.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12