Gers Pardoel is eerste Hollandse Nieuwe van de Maand Gers Pardoel is eerste Hollandse Nieuwe van de Maand

Rotterdamse rapper in de schijnwerpers

, Redactie 3VOOR12

Gers Pardoel is eerste Hollandse Nieuwe van de Maand

Rotterdamse rapper in de schijnwerpers

Redactie 3VOOR12 ,

Gers Pardoel is de Hollandse Nieuwe van de Maand. Gers stond in januari 2010 op de derde Hollandse Nieuwe compilatie met de track Op Zoek Naar De Symfonie. Diezelfde track stond ook op de compilatie Hollandse Nieuwe: Het Beste Van 2010.

Rotterdamse rapper in de schijnwerpers

Gers Pardoel is de Hollandse Nieuwe van de Maand. Gers is een Rotterdamse rapper die zich onderscheidt met zijn onmiskenbare Extince-achtige tongval en zijn rijk geproduceerde R&B/hiphop-tracks. Gers stond in januari 2010 op de derde Hollandse Nieuwe compilatie met de track Op Zoek Naar De Symfonie. Diezelfde track stond ook op de compilatie Hollandse Nieuwe: Het Beste Van 2010.

Gers werd bekend door zijn bijdrage aan de megahit Broodje Bakpao van The Opposites, maar inmiddels is zijn eerste soloalbum zo goed als af. Dat album komt in september uit op hiphoplabel Top Notch. Gers zei tegen 3VOOR12 het volgende over zijn album: "Het is een divers album geworden. Met bangers en rustige nummers. Waarschijnlijk zul je op mijn album features van Sef en Jayh horen. Ik ben ook nog aan het denken over bijdragen van rappers, je zult het wel horen." Voordat het zover is komt Gers volgende week met zijn eerste single Morgen Ben Ik Rijk, geproduceerd door Snelle Jelle.

De 3VOOR12 Selecteert… is vanaf nu de Hollandse Nieuwe van de Maand. Op die manier willen we de link met de maandelijkse Hollandse Nieuwe compilatie en de doorstroming  duidelijker naar voren laten komen. De Hollandse Nieuwe van de maand is een act waarop 3VOOR12 zijn kaarten zet, een act waar we voor durven te staan, een act die extra goed uitgelicht wordt omdat hij het verdient. Van elke Hollandse Nieuwe van de maand zul je een jaar lang meer horen op 3VOOR12, via interview(s), een sessie, concertopnames en in gesprek met Eric Corton bij 3FM in 3VOOR12RADIO.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12