3VOOR12 Presenteert… Alamo Race Track! 3VOOR12 Presenteert… Alamo Race Track!

3VOOR12 neemt show op en geeft kaarten weg

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12 Presenteert… Alamo Race Track!

3VOOR12 neemt show op en geeft kaarten weg

Redactie 3VOOR12 ,

3VOOR12 neemt het optreden van Alamo Race Track op Motel Mozaique op als 3VOOR12 Presenteert en geeft kaarten weg voor een aantal clubshows naar keuze. Alamo Race Track bracht in maart het derde album Unicorn Loves Deer uit en begint nu aan een clubtour.

3VOOR12 neemt show op en geeft kaarten weg

3VOOR12 neemt het optreden van Alamo Race Track op Motel Mozaique op als 3VOOR12 Presenteert. Ook geven we kaarten weg voor de clubtour waar de band net aan is begonnen. Het volledige concert is vanaf 11 april terug te zien op 3VOOR12TV. De beste momenten van het concert zijn op 15 april op 101TV en op 26 april op Cultura 24 te zien in het programma 3VOOR12 Presenteert. Ook zullen op 13 april, tussen 22.00 en 01.00 delen van het concert terug te horen zijn bij 3VOOR12Radio op 3FM.

Alamo Race Track staat aan het begin van een lange clubtour naar aanleiding van het uitkomen van de derde plaat van de band. Het album Unicorn Loves Deer was in maart al Album van de Week. Redacteur Ingmar Griffioen schreef toen:

"Hoe veelzijdig en wonderlijk het geluidspalet ook is; het mondt altijd uit in sprookjesachtige songs met een hoog melodieus gehalte. Zo staat het vakmanschap van songwriters Lucieer en Mulder al voor de derde keer garant voor een van de sterkste Nederlandse platen van het jaar."

Lees ook het interview met frontman Ralph Mulder en gitarist Leonard Lucieer: "Alamo Race Track: herrezen uit het theater en de natuur."

3VOOR12 geeft de komende weken kaarten weg in de nieuwsbrief. Er zijn kaarten te winnen voor optredens in het Patronaat, Doornroosje, Vera en Hedon.  Op 7 april zijn er ook kaarten te winnen bij 3VOOR12Radio op 3FM.

Unicorn Loves Deer staat tijdelijk op de speciale Motel Mozaique Luisterpaal.

Bekijk hieronder alvast het optreden dat Alamo Race Track gaf in Paradiso op het veertig jaar Oor feest in Paradiso.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12