3VOOR12 + IDFA 2010 = 3DOC12

Bekijk 25 november de drie beste rockumentaries van het moment

Ingmar Griffioen ,

Ook dit jaar is 3VOOR12 partner van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA). Op donderdag 25 november presenteren we de drie beste rockumentaries van het moment in De Munt. Lezers van 3VOOR12 krijgen weer fikse korting.

Bekijk 25 november de drie beste rockumentaries van het moment

Ook dit jaar is 3VOOR12 partner van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA). Op donderdag 25 november presenteren we de drie beste rockumentaries van het moment in zaal 11 van de Amsterdamse bioscoop Pathé De Munt. Na afloop klim je uit je bioscoopstoel om de spieren los te dansen met onder meer Dj Sandeman op de Club3DOC12 in Escape Studio.

Lezers van de 3VOOR12 nieuwsbrief krijgen evenals IDFA voordeelpas-houders weer fikse korting: zij betalen 20 euro (i.p.v. 26 euro). De kortingsbonnen vind je volgende week in de 3VOOR12 nieuwsbrief.

We hebben weer drie energieke muziekdocumentaires geselecteerd, waarin niet de minste muzikanten voorbij komen, en beginnen met een korte film over het leven van de Amerikaanse rootst songwriter Greg Garing.

Het programma:

  • Legend: A Film About Greg Garing (Emily Branham, USA, 8 min)
  • Search and Destroy: Iggy Pop & The Stooges’ Raw Power (Morgan Neville, USA, 45')
  • Ray Charles America  (Alexis Spraic, USA, 90')
  • LENNONYC (Michael Epstein, USA, 115')

Het 3Doc12 programma begint donderdag 25 november om 19:00 uur in De Munt 11 en zal iets na 23:30 uur eindigen. De vier films worden achter elkaar vertoond. Daarna neemt Dj Sandeman het over met de Club3DOC12 Dance Night. Verwacht de komende tijd meer informatie over de 3DOC12 dag en vooral over de docu's.

Meer informatie over IDFA vind je op de festivalsite. De kortingsbonnen vind je volgende week in de 3VOOR12 nieuwsbrief.