Bekijk zondag de Nederpopshow met De Jeugd, Perquisite en Houses Bekijk zondag de Nederpopshow met De Jeugd, Perquisite en Houses

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Nederland 3

, Redactie 3VOOR12

Bekijk zondag de Nederpopshow met De Jeugd, Perquisite en Houses

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Nederland 3

Redactie 3VOOR12 ,

Vanaf 21 november presenteert Frank Lammers een nieuwe reeks van de VPRO Nederpopshow. In de eerste van acht afleveringen zijn onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Perquisite en Houses te gast in het MC Theater. De uitzending is zondag 21 november vanaf 21.55 uur op Nederland 3 te zien.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Nederland 3

Vanaf zondag 21 november presenteert Frank Lammers een nieuwe reeks van de VPRO Nederpopshow. In acht afleveringen crosst hij door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages en interviews, en heel veel livemuziek.

In de eerste van acht afleveringen zijn onder meer te gast in het MC Theater: de überheisse Jeugd van Tegenwoordig met hun nieuwste materiaal, Perquisite die ouderwets Mystery Repeats met Pete Philly speelt en Houses laat op ons 3VOOR12 Podium zien waarom zij de 3VOOR12 Selecteert van deze maand zijn. De uitzending is zondag 21 november vanaf 21.55 uur op Nederland 3 te zien.

De optredens van de eerste show:
- Perquisite met vrienden op het Podium 1
- De Jeugd van Tegenwoordig op Podium 2
- Houses op het 3VOOR12 Podium

Opnamen bijwonen
Iedere maandag om 11:57 uur gaat er weer een gastenlijst open om de opnamen bij te wonen. Hou de VPRO Gastenlijst in de gaten om te zien wie de gasten zijn en om je in te schrijven.


Uitzending: vanaf zondag 21 november, 21.55 uur, Nederland 3

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12