Destine over Pinkpop: “Rammstein wil ons waarschijnlijk opeten” Destine over Pinkpop: “Rammstein wil ons waarschijnlijk opeten”

Nederlandse afgevaardigden over hun aankomende Pinkpop-optreden

, Fiona Fortuin

Destine over Pinkpop: “Rammstein wil ons waarschijnlijk opeten”

Nederlandse afgevaardigden over hun aankomende Pinkpop-optreden

Fiona Fortuin ,

Maar liefst acht Nederlandse bands spelen dit jaar op Pinkpop. We vroegen ze naar hun voorbereiding en festivalmoment. Zanger Robin van Destine: "Ik denk dat we het publiek prima kunnen vermaken met onze eigen set.”

Nederlandse afgevaardigden over hun aankomende Pinkpop-optreden

De jonge punkrockband Destine stond vorig jaar op Lowlands, aankomend weekend is dat andere grote Nederlandse festival aan de beurt: Pinkpop. Zanger Robin van Loenen over de voorbereidingen van Destine. 

ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?
“Het is natuurlijk een behoorlijk groot podium waar we op spelen en we staan voor een groot publiek, maar ja we zijn er klaar voor.”
 
BEREIDEN JULLIE JE ANDERS VOOR OP ZO’N GROTE SHOW?
“Niet echt. We gaan ook niet iets anders doen. Het beste is ook om je vooral van je meest representatieve kant te laten zien. Ik denk dat we het publiek prima kunnen vermaken met onze eigen set.”
 
BLIJVEN JULLIE HANGEN NA JE EIGEN SHOW?
“We gaan vrijdag al. Dat vinden we fijn, zeker omdat je zo al de sfeer kunt proeven en kunt denken: morgen sta ik daar. Vorig jaar waren we ook met de band op Pinkpop, maar toen hebben we alleen backstage gehangen; veel gesocialized en ook Jan Smeets zelf nog gesproken. Of dat heeft geholpen om dit jaar een spot op het programma te krijgen? Haha, ik kan het me niet voorstellen.”
 
WAT IS JE FAVORIETE PINKPOPMOMENT?
“Ik kijk de toekomst in: dat moment moet nog komen, want dat wordt natuurlijk onze eigen show.”
 
WIE ZOU JE WEL BIJ DE BACKSTAGECATERING TEGEN WILLEN KOMEN?

“Green Day. Zij zijn toch de grondleggers van de muziek die wij maken. John Mayer zou ook niet verkeerd zijn. Met Rammstein dineren lijkt me niet heel erg handig, ik heb zo het gevoel dat ze ons dan op willen eten.”

Destine speelt op de Pinkpop zaterdag om 14:00 uur. Check onze nieuwe Pinkpop festivalsite waar tijdens het festival alles bij elkaar komt: recensies, foto's, live-beelden, Twitter, Youtube en meer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12