Video: Önder & FS Green's De Kassier releaseparty

Hiphop, zweet, whiskey en chaos

Atze de Vrieze ,

Het was heet en vol in DEP afgelopen vrijdag. Het nieuwe café van Patta en George (in het voormalige Café Cox) in Amsterdam was het strijdtoneel van Önder & FS Green's De Kassier releaseparty. 3VOOR12 vocht zich naar voren met de camera. Zo rauw en wild dat je maar één conclusie kunt trekken: hier had je bij willen zijn.

Hiphop, zweet, whiskey en chaos

Het was heet en vol in DEP afgelopen vrijdag. Het nieuwe café van Patta en George (in het voormalige Café Cox) in Amsterdam was het strijdtoneel van Önder & FS Green's De Kassier releaseparty. Op een podium van pak hem beet twee vierkante meter streden naast Önder alias MurdaTurk onder meer Hef Bundy, Jiggy Djé, Winne, Feis en SpaceKees om het licht van de spots. Het werd een chaotische avond waarop de whiskey per liter verkocht werd, de zweterige handen continu in je gezicht zwiepten en Önder & FS Green achter elkaar door de hits van hun kersverse album knalden. 

3VOOR12 vocht zich naar voren met de camera. Het werd zelfs zo chaotisch dat iemand de stekker uit de geluidsopname-apparatuur getrapt moet hebben. Dat dreigde even een streep door de rekening te worden, maar met wat technisch kunst en vliegwerk kunnen we je uiteindelijk toch de video presenteren. Zo rauw en wild dat je maar één conclusie kunt trekken: hier had je bij willen zijn.

Fullscreen zien? Dat kan hier.