Sessie: Evelyn Evelyn, een tweeling met smaak Sessie: Evelyn Evelyn, een tweeling met smaak

En met drie benen, twee armen en drie longen

, Casper Sikkema

Sessie: Evelyn Evelyn, een tweeling met smaak

En met drie benen, twee armen en drie longen

Casper Sikkema ,

Evelyn Evelyn is een tweeling met drie benen, twee armen, drie longen, twee harten, een lever en een voorliefde voor Joy Division. Dit tamelijk absurde uitgangspunt is het nieuwe, theatrale project van ex-Dresden Doll Amanda Palmer.

En met drie benen, twee armen en drie longen

Evelyn Evelyn is een tweeling met drie benen, twee armen, drie longen, twee harten, een lever en een voorliefde voor Joy Division. Dat tamelijk absurde uitgangspunt is het nieuwe, theatrale project van ex-Dresden Doll Amanda Palmer. Denk niet dat het allemaal een grap is. Samen met twinpartner Jason Webley valt ze geen moment uit haar rol. Ook als er aan het eind van de sessie een innige omhelzing met uw cameraman plaatsvindt, voelen wij ons vooral omarmt door een concept.

Met The Dresden Dolls stond Amanda Palmer ooit op Pinkpop. Of ze met Evelyn Evelyn ook de grote podia zal veroveren, hangt vooral af van de mogelijkheden van de enorme jutezak waarin ze samen met Jason Webley een gemankeerde tweeling verbeeldt. In de lift van de Melkweg kwam er nog geen vuurwerk of uitschuifbaar podium uit. Wel te zien: een intrigerende nieuwe stap in de nog springlevende underground cabaretcarrière van madame Palmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12