In A Cabin With…Fakkelbrigade, zZz, Nobody Beats The Drum, Voicst en Gem In A Cabin With…Fakkelbrigade, zZz, Nobody Beats The Drum, Voicst en Gem

Supergroep naar Casablanca voor jubileumalbum Unsigned Project

, Erik Zwennes

In A Cabin With…Fakkelbrigade, zZz, Nobody Beats The Drum, Voicst en Gem

Supergroep naar Casablanca voor jubileumalbum Unsigned Project

Erik Zwennes ,

In het kader van een bijzondere In A Cabin With… gaat een bont gezelschap half februari voor tien dagen naar Casablanca, Marokko. In die korte tijd zal men een album opnemen dat in mei van dit jaar uit moet komen.

Supergroep naar Casablanca voor jubileumalbum Unsigned Project

In het kader van een bijzondere In A Cabin With… gaat een bont gezelschap half februari voor tien dagen naar Casablanca, Marokko. Junte “Sticks” Uiterwijk van Fakkelbrigade, Daan Schinkel van zZz, Thomas Azier, Maurits Westerik van Gem, Joppe Molenaar van Voicst en Sjam “Sjammie The Money” Sjamsoedin van Nobody Beats The Drum zullen er in die korte tijd een album opnemen dat in mei van dit jaar uit moet komen.

Het project is geïnitieerd door Muziek Centrum Nederland (MCN) dat er het tienjarig jubileum van hun Unsigned Project mee gaat opluisteren. De grote successen van het project voor labelloze acts zullen met de In A Cabin With… nog eens extra voor het voetlicht worden gebracht.

zZz toetsenist Daan Schinkel heeft alvast met Joppe van Voicst gefilosofeerd over de plaat. “Het gevaar met zo’n breed gezelschap is dat je verzandt in klassieke stromingen en ouderwetse stijlen. Ik zou heel graag zien dat er een moderne plaat uit voortkomt.” Schinkel is nog in overleg over de apparatuur die mee mag naar Marokko. “Met zZz zijn we met meerdere mensen op pad en wordt het gewicht van de instrumenten verdeelt. Nu moet ik anderen paaien. Ik heb wel eens met een synthesizer op een vliegtuigstoel gereisd, er is veel mogelijk. Ook mijn lieveling, een Korg 700, moet mee en ik heb een klein orgel zo verbouwd dat hij mee moet kunnen. Dan ben ik blij.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12