Hooikoorts: Black Crowes, Tim Knol, Life Of Agony, Anthrax op Zwarte Cross Hooikoorts: Black Crowes, Tim Knol, Life Of Agony, Anthrax op Zwarte Cross

Gedroomde headliner op jubileumeditie in de Achterhoek

, Ingmar Griffioen

Hooikoorts: Black Crowes, Tim Knol, Life Of Agony, Anthrax op Zwarte Cross

Gedroomde headliner op jubileumeditie in de Achterhoek

Ingmar Griffioen ,

De Amerikaanse southernrockband The Black Crowes treedt op tijdens de vijftiende jubileumeditie van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. De organisatoren, die al tien jaar achter de band aan zaten, zien een 'droom in vervulling gaan'.

Gedroomde headliner op jubileumeditie in de Achterhoek

De Zwarte Cross maakt vandaag de eerste namen voor de editie van 2011 bekend. De Amerikaanse southernrockband The Black Crowes treedt op tijdens de vijftiende jubileumeditie van het festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. De organisatoren, die al tien jaar achter de band aan zaten, zien een 'droom in vervulling gaan'. Met Anthrax, Life Of Agony en Madball zijn ook voor de Metalweide al grote namen naar buiten gebracht.

Eerste namen op 21 december:
The Black Crowes, Ilse DeLange, Normaal, Jacqueline Govaert, The Cubical (UK), Tim Knol, Royal Republic (ZWE), Miss Montreal, De Motorband, Vanderbuyst en gastheren Jovink & The Voederbietels.

Programma Metalweide:
Anthrax (VS), Crimson Glory (VS), Life Of Agony (VS), Madball (VS), Psychotic Waltz (VS) en Disabuse.

Het 15e Zwarte Cross Festival 2011 vindt plaats op 15, 16 en 17 juli op Festivalterrein de Schans in Lichtenvoorde.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12