Album Kyteman goud Album Kyteman goud

Extra shows en live-dvd in de verkoop

, Erik Zwennes

Album Kyteman goud

Extra shows en live-dvd in de verkoop

Erik Zwennes ,

Het succes van Kyteman’s hiphoporkest blijft maar doorgaan. In minder dan acht maanden tijd is het debuutalbum, The Hermit Sessions, ruim 25.000 keer verkocht. Het is daarmee officieel goud.

Extra shows en live-dvd in de verkoop

Het succes van Kyteman’s hiphoporkest blijft maar doorgaan. In minder dan acht maanden tijd is het debuutalbum, The Hermit Sessions, ruim 25.000 keer verkocht, een unicum voor een debuterende Nederlandse artiest op een indielabel.

Nadat de allerlaatste show in de Heineken Music Hall snel uitverkocht, was al duidelijk dat een tweede show agendatechnisch in de HMH niet mogelijk was. Daarom zal op 6 november een extra optreden in Tivoli plaats vinden. Op 21 november wordt nog eenmaal 013 aangedaan. Keurig vóór de show in HMH zodat de claim ‘allerlaatste show’ overeind blijft.

3VOOR12 nam al een flink aantal optredens en sessies van het orkest op. Maar op 13 november kun je de show ook op dvd krijgen. Dan komt namelijk de eerder aangekondigde livedvd uit. Dit is een registratie van de Oosterpoortshow in Groningen. Het gestopte ontwerpbureau Hotel heeft de dvd en special edition - met concertaudio op cd – ontworpen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12