‘Supergroep Dave Grohl, Josh Homme en John Paul Jones op Lowlands’ ‘Supergroep Dave Grohl, Josh Homme en John Paul Jones op Lowlands’

3VOOR12 dj Eric Corton: “Ik vreet mijn schoen op als het niet waar is”

, Erik Zwennes

‘Supergroep Dave Grohl, Josh Homme en John Paul Jones op Lowlands’

3VOOR12 dj Eric Corton: “Ik vreet mijn schoen op als het niet waar is”

Erik Zwennes ,

3VOOR12 dj Eric Corton weet het zeker: Them Crooked Vultures komen naar Biddinghuizen. Wie? De nieuwe supergroep van Dave Grohl (Foo Fighters), Josh Homme (Queens of the Stone Age) en John Paul Jones (Led Zeppelin).

3VOOR12 dj Eric Corton: “Ik vreet mijn schoen op als het niet waar is”

In het blokkenschema van de Lowlands zaterdag zit nog een lege plek. In de Grolsch-tent is nog ruimte tussen vijf en zes. 3VOOR12 dj Eric Corton weet het zeker: Them Crooked Vultures komen naar Biddinghuizen. Wie? De nieuwe supergroep van Dave Grohl (Foo Fighters), Josh Homme (Queens of the Stone Age) en John Paul Jones (Led Zeppelin).

Gisteravond vertelde een zeer betrouwbare, maar anonieme bron aan Eric Corton welke act de lege plek in het blokkenschema gaat opvullen. Na heel veel smsen, bellen, twitteren en wat geduw en getrek op de juiste plekken, kreeg Eric te horen dat Them Crooked Vultures voor een optreden naar Biddinghuizen komt.

Wanneer de officiële bevestiging komt van dit nieuws is niet duidelijk. Maar Eric is er vrijwel zeker van: ‘Ik vreet mijn schoen op als het niet waar is.’ Naar verluidt kreeg het festival de act ongezien en zonder details aangeboden. Het festival durfde de gok aan en krijgt nu naar alle waarschijnlijkheid flink waar voor het geld.

Lowlands woordvoerder Bente Bollmann zegt op dit moment niets te willen bevestigen of ontkennen. Wat voor schoeisel en op welk podium Corton deze eventueel zal nuttigen is nog niet bekend.

Volg Them Crooked Vultures op Twitter.
Volg ook 3VOOR12 op Twitter.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12