Lowlands LLife: korte docu’s over bezoekers, medewerkers en artiesten Lowlands LLife: korte docu’s over bezoekers, medewerkers en artiesten

Volg ondermeer Selah Sue, Kyteman en De Staat

, Mirka Duijn en Marijn Zurburg

Lowlands LLife: korte docu’s over bezoekers, medewerkers en artiesten

Volg ondermeer Selah Sue, Kyteman en De Staat

Mirka Duijn en Marijn Zurburg ,

Drie dagen lang volgde 3VOOR12 Lowlands bezoekers Raoul en Isa, het wel en wee bij Saskia's Wafelkraam en de artiesten Selah Sue, Kyteman en De Staat.

Volg ondermeer Selah Sue, Kyteman en De Staat

Drie dagen lang volgde 3VOOR12 Lowlands bezoekers Raoul en Isa, het wel en wee bij Saskia's Wafelkraam en de artiesten Selah Sue, Kyteman en de Staat. Nagenieten van Lowlands 2009 op 3VOOR12TV.

Vrijdag leren we Isa en Raoul kennen, twee 17 jarige Lowlands bezoekers uit Kaatsheuvel. Op de eerste dag hebben ze al te kampen met slaapgebrek. Na de heftige regenbuien van die nacht is hun tent ondergelopen. Raoul sliep met zijn voeten in een plasje water. Selah Sue geeft diezelfde dag een legendarisch optreden in de Lima tent. De weide is overvol, het publiek uitzinnig. De jonge zangeres blijkt ondersteboven van de reacties van het publiek. Saskia opent vrijdag haar wafelkraam. Samen met een handvol Rotterdamse meisjes en 'hun eigen Snoop Dogg' verkoopt Saskia een weekend lang wafels, suikerspinnen en popcorn.

Zaterdag nemen Isa en Raoul een kijkje bij surprise act Them Crooked Vultures. Kyteman geeft een optreden op het Alpha podium. We volgen Colin tijdens interviews en sessies en wanneer hij backstage een jongetje leert trampolinespringen. Kyteman en zijn 42 muzikanten bereiden zich vervolgens met a capella zangoefening voor op het concert. Saskia's kraam loopt goed, de meiden krijgen geen kans om ook maar één van de acts te zien. Om twaalf uur vieren ze hun eigen feestje: Yolanda is jarig!

Zondag opent de Staat de dag op het Grolsch podium. Hun dag is vergeven van interviews, ludieke promotionele acties en sessies. Isa en Raoul krijgen het voor elkaar binnen te komen bij een intieme sessie van De Staat. Saskia's meiden zijn moe, maar krijgen nog wel de kans een kijkje te nemen bij Snoop Dogg.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12