Zendercoördinator 3FM vertrekt

Florent Luyckx stopt na ruim zes jaar

Erik Zwennes ,

Florent Luyckx stopt na ruim zes jaar als zendercoordinator van Radio 3FM. Vanmorgen stelde hij de medewerkers en omroepen hiervan op de hoogte.

Florent Luyckx stopt na ruim zes jaar

Florent Luyckx stopt na ruim zes jaar als zendercoordinator van Radio 3FM. Vanmorgen stelde hij de medewerkers en omroepen hiervan op de hoogte. Luyckx verving eind 2002 Paul van der Lugt als coördinator in een tijd waarin het stukken minder ging met de zender.

Tegenover 3VOOR12 zei Luyckx toen: "Iedereen weet ook wel dat wanneer er een nieuwe zendercoördinator komt op het moment het minder goed gaat, hij natuurlijk niet is aangesteld om de huidige koers vast te houden. Als het aan mij ligt moet er nog dit jaar schoon schip gemaakt worden. We hebben een jaar om positieve punten te zetten. Na de verdeling van de etherfrequenties zijn de kaarten straks heel anders geschud en zijn we onze technische voorsprong voor een groot deel kwijt. We moeten proberen in de tijd die we hebben een goed daadkrachtig station neer te zetten.”

In zijn tijd heeft Luykx er mede voor gezorgd dat 3FM sterk is gegroeid. Ondermeer de actie Serious Request is al jaren een groot succes. Luyckx verwacht in juni weg te zijn bij de zender. Luyckx heeft ook al een nieuwe baan. Hij wordt de CEO van Y&R Just not Film in Nederland. Dit is het communicatiebureau dat de marketingcampagnes van 3FM ondersteunt.