Op 16 april in 3VOOR12RADIO LIVE: Nneka, Alela Diane, Elle Bandita

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Redactie 3VOOR12 ,

Op donderdag 16 april spelen in 3VOOR12RADIO LIVE Nneka, Alela Diane en Elle Bandita. Bij zijn kan, kost je niets, meld je alleen wel even aan via de gastenlijst.

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Vrouwenzweet kan ook stinken. Op 16 april is het meidenavond in de Amsterdamse Desmet met Rotterdamse rrrrrock 'n roller Elle Bandita, arcadische Alela Diane en wereldvrouw Nneka. Aanwezig zijn kost je niets, meld je wel even aan via de gastenlijst.


Nneka
Nneka is een Duits-Nigeriaanse zangeres die met alle gemak hopt van hiphop naar soul naar blues en weer terug. Een wat onschuldig uiterlijk, met af en toe een heerlijk chagrijnige blik.

Alela Diane
Luister naar het nummer White As Diamonds. Die viool, de gitaar, haar pure stem, zowel kil als hartverwarmend. Het is een van de wonderschone liedjes van Alela Diane, de woordvoerder van een idilysch landschap, recht uit het hart. FYI: ze is nog maar vijfentwintig jaar.

Elle Bandita
My Little Ponies staan nog op een plank in haar slaapkamer. Ze houdt zo van die kleurtjes. Je zou het niet van Elle Bandita zeggen als je haar op het podium ziet staan. Niet voor niets heeft ze zichzelf  benoemd tot Queen of Fools. De drumcomputer en synthesizer zijn weggedaan, de Rotterdamse doet alleen nog maar waar ze echt voor op de wereld is gekomen: rocken.

Aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.