3VOOR12 wint tweede Zilveren SpinAward

Lowlands Heatmap in de prijzen

Marijke Ursem ,

De Lowlands Heatmap, de nieuwste toevoeging aan de 3VOOR12 Lowlands Mashup, is bekroond met een Zilveren SpinAward. Deze prijzen worden ieder jaar uitgereikt voor de meest creatieve, vernieuwende ideeën op het gebied van internactieve communicatie. Het is de tweede SpinAward voor 3VOOR12, vorig jaar ontving het programma WHITENOISE TV er ook al een.

Lowlands Heatmap in de prijzen

De Lowlands Heatmap, de nieuwste toevoeging aan de 3VOOR12 Lowlands Mashup, is bekroond met een Zilveren SpinAward. Door middel van deze mobiele internetapplicatie, ontwikkeld door 3VOOR12 Digitaal, kunnen bezoekers van Lowlands aan andere bezoekers live laten weten waar de Places To Be zijn op dat moment. De SpinAwards werden donderdagavond uitgereikt in de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. De Lowlands Heatmap won de prijs in de categorie Beste Mobiele Concept.

De SpinAwards worden ieder jaar door de Stichting SpinAwards toegekend aan nieuwe producten en diensten op het gebied van interactieve communicatie en marketing. Vorig jaar viel 3VOOR12 ook al in de prijzen, toen ontving het programma WHITENOISE TV eveneens een Zilveren Spin.