Cover nieuwe Oasis voordat het album uit is Cover nieuwe Oasis voordat het album uit is

3VOOR12 heeft de bladmuziek, jij de inspiratie?

Cover nieuwe Oasis voordat het album uit is

3VOOR12 heeft de bladmuziek, jij de inspiratie?

Op 6 oktober komt het nieuwe album van Oasis uit getiteld Dig Out Your Soul. Maar jij kunt, naast de single Shock of the Lightning natuurlijk, nu al drie nummers horen. Door ze zelf te spelen! Leer ze aan de hand van de bladmuziek, stuur jouw versie op en win een unieke box.

3VOOR12 heeft de bladmuziek, jij de inspiratie?

Op 6 oktober komt het nieuwe album van Oasis uit getiteld Dig Out Your Soul. Maar jij kunt, naast de single Shock of the Lightning, nu al drie nummers horen. Door ze zelf te spelen! Leer ze aan de hand van de bladmuziek, voordat de originele versie van de Gallagher broers bekend is. Neem je eigen versie op en stuur hem naar ons. Daarmee maak je kans op een unieke limited edition box Dig Out Your Soul, met daarin een boek, DVD en LP's.

In samenwerking met distributeur PIAS heeft 3VOOR12 een voor Nederland exclusieve wedstrijd uitgeschreven. We hebben van drie nummers de bladmuziek: The Turning, Bag it Up en (Get Off Your) High Horse. Deze vind je in de bijlage rechtsonder. Kies een nummer en voer dat op zijn Oasis best uit. Of hoe jij vindt dat Oasis het nummer uit zou moeten voeren. De beste inzending wint de box.

Stuur jouw Oasis nummer als mp3 naar 3voor12@gmail.com.
De deadline staat op 1 oktober. Succes!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12