Sessie: Maria Taylor nog lang niet gebroken Sessie: Maria Taylor nog lang niet gebroken

In de lift op dag twee van Europese tour

Sessie: Maria Taylor nog lang niet gebroken

In de lift op dag twee van Europese tour

De tour is nog amper begonnen, maar fris kun je Maria Taylor niet noemen. De eerste dag in Belgie was t meteen gezellig. Toch heeft ze er - ondanks ontbreken van een akoestische gitaar - zin in.

In de lift op dag twee van Europese tour

Een half uurtje later dan afgesproken - dus precies op tijd - komen Maria Taylor en Andy LeMaster aan in de Amsterdamse poptempel. Ze is vriendelijk, maar een beetje chagrijnig op het eerste gezicht. Na een kop koffie is is het grauwe er echter al snel vanaf. Nee, Taylor zit niet in de staart van een lange tournee en dus aan het eind van haar latijn. "We hadden gisteren onze eerste show van de tour en dat was meteen feest."

Taylor weet dat er iets met een lift staat te gebeuren, maar dat ze er daadwerkelijk in moet optreden is toch nog een verrassing. "We hebben alleen semi akoestische gitaren bij ons!"

Voor wie denkt dat dat geen probleem is: semi akoestisch klinkt in een lift als een blik met snaren. Geen optie dus. Maar een verlengkabeltje verder is het probleem opgelost: een versterker in de lift die zo zacht staat dat het toch klinkt zoals het zou moeten: breekbaar mooi.

Kijk en luister zelf naar de sessie met Maria Taylor en Andy LeMaster in de lift van Paradiso, Amsterdam.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12