Kabale und Liebe en Lauhaus starten nieuw label Kabale und Liebe en Lauhaus starten nieuw label

Liron van Daalen: “De tijd van geklik en geklak is voorbij”

Kabale und Liebe en Lauhaus starten nieuw label

Liron van Daalen: “De tijd van geklik en geklak is voorbij”

Het is pas half oktober, maar voor Liron van Daalen, alias Kabale und Liebe, is 2008 nu al een goed jaar. Naast optredens op Welcome To The Future en Awakenings heeft Van Daalen nog een reden om blij te zijn; samen met Lauhaus begint hij het label Soweso. De dj weet wat hij met het label wil uitbrengen: “Muziek die gewoon lekker is voor de dansvloer.”

Liron van Daalen: “De tijd van geklik en geklak is voorbij”

Het jaar is nog niet om, maar Liron van Daalen alias Kabale und Liebe kan nu al zeggen dat 2008 een goed jaar voor hem is geweest. Optredens op Welcome To The Future en Awakenings werden goed gewaardeerd en van Daalen draait binnenkort op ADE. Naast optredens staat Van Daalen voor een nieuwe uitdaging; samen met Lauhaus lanceert de geboren Bredanaar nog voor het einde van dit jaar het label Soweso.

“Soweso is een naam die Lauhaus en ik na een lange brainstormsessie hebben verzonnen”, zegt Van Daalen. “We vonden het wel grappig, ligt lekker in de mond en buitenlanders kunnen het ook uitspreken.” De dj weet precies wat hij op zijn label wil uitbrengen: “We willen dat het meer organisch gaat klinken. Een beetje zoals vroeger, maar met een nieuwe insteek. Gewoon lekker voor de dansvloer, want de tijd van geklik en geklak is voorbij.”

Van Daalen heeft nauwe banden met 100% Pure Records, het label van Dylan Hermelijn. Waarom dan weer een nieuw label? Van Daalen: “Dylan heeft ook een volle agenda en kan niet alles uitbrengen. Lauhaus en ik krijgen veel muziek opgestuurd van talent waarvan we vinden dat het op een plaat moet.” Een nieuwe 12’’ van Van Daalen komt in het voorjaar van 2009 uit op 100% Pure. “Dat wordt april als ik de deadline haal, maar na heftige weekenden is het toch moeilijk om jezelf de studio in te krijgen.”

Luister hier naar het hele interview met Liron van Daalen in Dubbel Check.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12