Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 6 november: Ryan Adams, Zuco 103, Jessica Lea Mayfield

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door een Americana grootheid, Brazilectro en een piepjonge songwriter.

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week overgenomen door een Americana grootheid, Brazilectro en een piepjonge songwriter.

    
Ryan Adams
Voor goed gemaakte Americana vol tranentrekkende teksten moet je bij Ryan Adams zijn. Het nieuwe album van de 33-jarige songwriter Cardinology is Album van de Week en Adams heeft al nummers gespeeld bij David Letterman. Een optreden bij 3VOOR12RADIO LIVE is dan natuurlijk de meest logische volgende stap.

Zuco 103
Hoe maak je Braziliaanse muziek nog smakelijker dan het al is? Door Zuco 103 de pollepel te geven. Het Nederlands/Duits/Braziliaanse trio vermengt al jaren met succes typische Zuid-Amerikaanse muziek met elektronische beats. Als je oksels na een optreden van Zuco 103 nog droog zijn, dan heb je toch iets verkeerds gedaan.

Jessica Lea Mayfield
Jessica Lea Mayfield is negentien jaar en wordt gezien als een groot singer-songwritertalent. De Amerikaanse werkte voor haar debuutplaat samen met producer Dan Auerbach van The Black Keys. With Blasphemy So Heartfelt is een donkere plaat waar we in Nederland nog even op moeten wachten, maar waarvan we veel zullen horen in en op 3VOOR12RADIO LIVE.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.