Viewmaster: tien jaar 3VOOR12 in beeld gebracht Viewmaster: tien jaar 3VOOR12 in beeld gebracht

72 videofragmenten in de videocarousel

Viewmaster: tien jaar 3VOOR12 in beeld gebracht

72 videofragmenten in de videocarousel

Wat als je alles al gezien hebt? Dan kijk je gewoon nog een keer! Het kan nu in de online docu over tien jaar 3VOOR12. In 3VOOR12 viewmaster kom je de hoogtepunten uit een decennium 3VOOR12 tegen. Editors, Aux Raus,Franz Ferdinand, Willem Venema spreekt, het allereerste audiofragment van 3VOOR12, Mashup, de eerste liftsessie, Op Weg Naar Stadskanaal en meer. Klik en kijk.

72 videofragmenten in de videocarousel

10 jaar 3VOOR12 betekent duizenden uren radio en televisie, meer dan honderd festivalverslagen in beeld en geluid, ontelbaar veel nieuwsberichten en dus een onnoemelijke rijkdom aan materiaal.

Uit het enorme archief selecteerden we een verzameling hoogtepunten die weergeven waar 3VOOR12 voor staat. Niet alleen live muziek in al haar facetten (van de kleinste lift tot aan de grootste Nederlandse podia) en spraakmakende reportages en interviews, maar ook innovatieve projecten en opvallende vormgeving. Samen met Holland Interactive ontwikkelde 3VOOR12 een speciale videokijkdoos waarin tussen 15 mei en 31 december 2008 op verschillende manieren online naar deze beste 3VOOR12 momenten kon worden gekeken.
 
In de selectie lag de focus vooral op de ontwikkelingen die 3VOOR12 de afgelopen tien jaar heeft mee- en doorgemaakt. Op de grote en kleine festivals werd steeds innovatief omgesprongen met de nieuwst multimediale mogelijkheden Ook het beeldmateriaal waar mee kon worden gewerkt werd steeds beter, vergelijk maar eens de eerste opnames van Club Lek en de opnames die anno 2008 worden gemaakt van 3VOOR12LIVE.
 
Maar ook de muzikale ontwikkelingen ontbreken niet. Sommige bands sloot 3VOOR12 in het hart, zoals Spinvis, Voicst, Franz Ferdinand, Aux Raus en Editors. Artiesten die we van de wieg tot het graf zullen blijven volgen in woord en beeld.

Per 1 januari 2009 is de Viewmaster niet meer online te bekijken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12