Tjeerd Bomhof met terugwerkende kracht super trots op 3VOOR12 Award Tjeerd Bomhof met terugwerkende kracht super trots op 3VOOR12 Award

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

Tjeerd Bomhof met terugwerkende kracht super trots op 3VOOR12 Award

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land. Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons. Vandaag: Voicst.

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land.  Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons.

Een optreden in Club Lek in 2002 (oude 3VOOR12Radio Live), een jaar later Hollandse Nieuwe, in 2005 winnaar van een 3VOOR12 Award, dit jaar nog Album van de Week met A Tale of Two Devils. 3VOOR12 heeft de ontwikkelingen van Voicst altijd op de voet gevolgd. Dat geldt ook omgekeerd. Tjeerd Bomhof was Club Lek bezoeker van het eerste uur. “De site check ik ook vanaf het begin regelmatig.  Maar de tofste dingen van 3VOOR12 zijn toch wel de live optredens. In Club Lek heb ik veel toffe dingen gezien. Een akoestisch optreden van Nada Surf was super mooi, maar ook de optredens van Trail of Dead en Gonzalez waren heel goed.” 

Tjeerd Bomhof over 3VOOR12

kent 3VOOR12 sinds: “jeetje, jeetje. Dat is al heel lang, ik denk vanaf het begin. Toen was ik al een vaste bezoeker van Club Lek op het Rembrandtplein.” 

eerste contact: “in 2002. Jaap Boots belde ons op. Hij had onze demo gehoord en vroeg of we in Club Lek wilden spelen. We hadden net een jaar lang alleen maar gerepeteerd, nog maar een paar optredens gehad. We wisten amper wat we moesten doen. We hebben toen maar een beetje staan rocken.”  

mooie herinnering: “Het winnen van de 3VOOR12Award in 2005. Het was een drukke tijd voor ons. We kwamen net uit het buitenland en had me weinig verdiept in de prijs. Ik wist dat we genomineerd waren en uiteindelijk ook dat we gewonnen hadden. Pas later ben ik me gaan beseffen hoe bijzonder deze Award is. Een jaar later zat ik zelf in de jury. Er wordt heel serieus over de keuze nagedacht. De jury bestaat uit verschillende mensen, wat een brede discussie oplevert.” 

ik zeg 10 jaar 3VOOR12, jij zegt... : “Ik ben in Spakenburg, ben de weg kwijt. Waar is de studio?”

verjaardagswens voor 3VOOR12: “Beter gaan jullie nog even door.” 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12