Pete Philly & Perquisite zien 3VOOR12 scherp Pete Philly & Perquisite zien 3VOOR12 scherp

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

Pete Philly & Perquisite zien 3VOOR12 scherp

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land. Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons. Vandaag: Pete Philly & Perquisite.

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land. Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons.

"3VOOR12 is scherp", zegt Perquisite, de ene helft van Pete Philly & Perquisite. Zes jaar geleden stonden ze voor het eerst bij 3VOOR12 op het podium, in het begin van hun carrière. Hoe het optreden was, kan hij zich niet meer precies herinneren. "Er zijn dan ook aardig wat optredens daarna gekomen. Wij zijn zo'n band waar 3VOOR12 al in een vroeg stadium aandacht aan schonk."

Perquisite over 3VOOR12...

Kent 3VOOR12 sinds: "Ik denk rond 2001. Hoe ik 3VOOR12 leerde kennen, weet ik niet meer. Het was er gewoon."

Eerste contact: "Ons optreden in Club Lek in 2002."

Mooie herinnering: "Dat optreden. We waren net begonnen. Onze eerste ep was net uit en toen stonden we op het 3VOOR12 podium stonden. Opgezwolle speelde ook. Die avond eindigde in een jamsessie van ons samen. Het is leuk om te zien dat we beide uitgegroeid zijn tot toch wel nationale namen. Opgezwolle schijnt dan misschien niet meer te bestaan. Maar dat kan ik me niet voorstellen. In zoverre ik het heb begrepen, hebben ze een break ingelast."

Ik zeg 10 jaar 3VOOR12, jij zegt... "tien jaar een podium voor creatieve ontwikkeling en een plek voor nieuwe, kleine bands die de grote van de toekomst zullen zijn."

Verjaardagswens voor 3VOOR12: "Meer zendtijd op 3FM."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12