Harde schijf Eindhoven crasht, goede muziek gered Harde schijf Eindhoven crasht, goede muziek gered

“Kunnen jullie een masseuse sturen?”

Harde schijf Eindhoven crasht, goede muziek gered

“Kunnen jullie een masseuse sturen?”

Als een ware kluizenaar zit David Markus van 3VOOR12/Eindhoven al een week lang het materiaal voor de jubileumuitzending van 15 mei te monteren. Dat verliep voorspoedig, maar omwonenden moeten maandagavond om een uur of zeven een luide vloek gehoord hebben. “Ik had al het materiaal ingeladen en was ongeveer halverwege met monteren toen mijn harde schijf er geen zin meer in had.”

“Kunnen jullie een masseuse sturen?”

Als een ware kluizenaar zit David Markus van 3VOOR12/Eindhoven al een week lang het materiaal voor de jubileumuitzending van 15 mei te monteren. Dat verliep redelijk voorspoedig, maar omwonenden moeten maandagavond om een uur of zeven een luide vloek gehoord hebben. “Ik had al het materiaal ingeladen en was ongeveer halverwege met monteren toen mijn harde schijf er geen zin meer in had.” Met andere woorden: een week werk in de digitale prullenbak. “Ik heb de hele avond geprobeerd dat ding weer aan de praat te krijgen, maar ben uiteindelijk maar weer bij nul begonnen.”

De goede muziek heeft Markus gelukkig kunnen redden, want het materiaal dat hij schoot van onder meer Repoman en Woody & Paul staan nog wel op tape. “Een stukje van The Sugarettes ben ik waarschijnlijk kwijt, maar het meeste heb ik nog. Ik ben vannacht van 1 uur tot half 6 bezig geweest met opnieuw inladen. Vanochtend om half acht ben ik alweer opgestaan om materiaal van het Beukorkest op te halen.” Ergens had Markus met zo’n tegenvaller wel rekening gehouden: “Ik heb de hele week vrij genomen.”

Door de onverwachte wegblokkade loopt de planning van Markus wel averij op. “Ik zou vandaag opnames maken van een heel schattig meisje, dat aankondigingen zou inspreken. Dat moeten jullie nu helaas missen. En een leadertje dat ik al af had, ben ik ook kwijt. Ik denk niet dat ik tijd heb om het opnieuw te maken.” Voor de rest gaat alles goed? Geen stress? Hulp nodig? “Tja, ik heb maar twee computers, dus hulp heeft niet zoveel zin. Het komt allemaal wel af. Maar misschien kunnen jullie een masseuse sturen?”
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12