Elle Bandita dronken op eerste date met 3VOOR12 Elle Bandita dronken op eerste date met 3VOOR12

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

Elle Bandita dronken op eerste date met 3VOOR12

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land. Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons. Vandaag: Elle Bandita.

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land.  Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons.

“Ik haat recensenten.” Dat vindt Elle Bandita te veel vriendjespolitiek. “Iedereen die ze aardig vinden wordt positief gerecenseerd, de rest is volgens hen crap. Het zou fijn zijn als er meer onafhankelijke reporters waren en minder hypes.” En 3VOOR12 dan? Elle Bandita over 3VOOR12.

kent 3VOOR12 sinds: “Vijf jaar geleden. Vlak voordat ik bij The Riplets begon te spelen, zocht ik naar informatie over hen op het internet. Toen kwam ik bij 3VOOR12 terecht. Daar waren ook audio-fragmenten van de band op te luisteren. Dat vond ik heel goed.” 

eerste contact: “Drie jaar geleden werd ik door 3VOOR12/Rotterdam gevraagd om te spelen op hun lanceerfeest. Het was de eerste keer dat ik als Elle Bandita op het podium stond. Ik had net een demo’tje, maar kon er tot dan niets mee vanwege contractuele verplichtingen bij een ander project. Het was heel gaaf. Ik was dronken.”  

mooie herinnering: “Ik heb nergens mooie herinneringen aan. Maar als ik er dan toch een moet noemen, dan mijn eerste show bij 3VOOR12/Rotterdam. En een ander grappig ding was mijn optreden met twee dansers in Dubbel Check op Noorderslag 2006. Het sloeg nergens op. Het geluid was kut, waardoor ik moeite had om het ritme te volgen. Ik was al een beetje dronken, we hebben er toen iets grappigs van gemaakt. Ja, het was knullig, maar grappig.”
ik zeg 10 jaar 3VOOR12, jij zegt... “crack.”

verjaardagswens voor 3VOOR12: “Een eigen televisiekanaal op de nationale televisie. Ik heb geen digitale televisie, maar heb 3VOOR12TV wel eens gezien. Dat was leuk en de kwaliteit lag een stuk hoger dan MTV 1 tot en met 6.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12