DOE MEE met 3VOOR12 op Pinkpop DOE MEE met 3VOOR12 op Pinkpop

Fotografeer, Twitter, blog wat jij doet in Landgraaf

DOE MEE met 3VOOR12 op Pinkpop

Fotografeer, Twitter, blog wat jij doet in Landgraaf

3VOOR12 is dit weekend op Pinkpop. We nemen concerten op, recenseren en maken sfeerreportages. Maar we willen ook graag weten wat JIJ doet. Zie je iets bijzonders? Is het beste feest op de camping? Laat het ons weten in de speciale 3VOOR12 Pinkpop mash-up. Twitter, fotografeer, blog mee! Lees de eenvoudige handleiding en je weet precies hoe het zit.

Fotografeer, Twitter, blog wat jij doet in Landgraaf

3VOOR12 is dit weekend op Pinkpop. We nemen concerten op, recenseren en maken sfeerreportages. Maar we willen ook graag weten wat JIJ doet. Zie je iets bijzonders? Is het beste feest op de camping? Laat het ons weten in de speciale 3VOOR12 Pinkpop mash-up. Twitter, fotografeer, blog mee! Lees de eenvoudige handleiding en je weet precies hoe het zit.

WAAR HEBBEN JULLIE HET OVER?
De 3VOOR12 Mashup van Pinkpop 2008. Op deze plek komt alles samen: de redactionele verslaggeving van 3VOOR12 en 3VOOR12/Limburg, de posts van Nederlandse bloggers die over Pinkpop schrijven, de livestream van ons tv-kanaal, alle audio en video van het festival zodra die online staat, de Twitter landkaart en exclusieve foto's van de bands... Maar niet alleen wij leveren input voor de mashup. Ook jouw beleving is onmisbaar. Of je nu op het festival zelf bent of thuis meekijkt en luistert, jij kunt jouw verhaal op meerdere manieren toevoegen aan onze mashup. Teksten via Twitter, foto's en video's door te mailen naar watdoejij@vpro.nl of ze op je eigen Flickr- of YouTube account te taggen. Het idee: als iedereen meedoet, laat de mashup alles zien!

HOE DOE IK MEE?
In het kort:
- Mail of mms al foto's en filmpjes naar watdoejij@vpro.nl.
- Tag al je foto's op Flickr en je filmpjes op YouTube met 'pp08' of 'pinkpop'.

Beide acties hebben hetzelfde resultaat: jouw foto's en filmpjes verschijnen automatisch in de 3VOOR12 festivalmashup voor Pinkpop: http://3VOOR12.vpro.nl/ppmashup

Doe mee vanaf het festivalterrein! 
Tsss, zeker stuur je een paar sms'jes, mms'jes of mailtjes tijdens Pinkpop naar je vrienden of je schoonmoeder. Stuur dan ook effe je mening, hoe je je voelt, wat je van het vuurwerk vindt, de foto van die komische buurvrouw of dat filmpje van je beste vriend met zijn kleren onder de douche  per mms of mail naar watdoejij@vpro.nl. Alles wat jij instuurt komt automatisch binnen op de Pinkpop Mashup van 3VOOR12.

Ben jij al lid van Twitter? Dan kun je ook op die manier berichten posten op onze Pinkpopsite. Elk bericht dat je post  met "pp08" eraan vooraf, komt automatisch binnen. Je moet dan wel vrienden zijn van 3VOOR12 op Twitter. 
-> Meer uitleg over Twitter (= link naar tekst hieronder)

Doe mee vanuit huis! 
Als thuisblijver heb je geen excuus. Ten eerste heb je daar een internetverbinding. Je kunt Pinkpop volgen via onze site. En dus beleef ook jij het festival. En dus heb jij ook alle recht om een mening te hebben en je beleving te delen. Dus ook voor jou geldt: Twitter erop los en stuur je eigen foto's en videofilmpjes naar watdoejij@vpro.nl en maak de verslaggeving van Pinkpop compleet.

TWITTER, HOE MOET DAT DAN?
Om mee te kunnen doen in het Twitterkanaal op deze site, moet je een Twitter account hebben. Ga daarvoor naar http://www.twitter.com om een account aan te maken. Word vervolgens vriend van 3VOOR12 op Twitter:
1.    Log in met je Twitter account  
2.    Ga naar http://www.twitter.com/3voor12  
3.    Klik bovenaan op de knop [Follow] 

Nu ben je vriend van 3VOOR12 op Twitter. Op je eigen Twitter-pagina zie je nu de laatste 20 3VOOR12 Twitterberichten. Om jouw bericht op de speciale Pinkpop mashupsite te laten verschijnen, moet je je posts vooraf laten gaan met 'pp08. Bijvoorbeeld: 'pp08 Whow Metallica is zzzzwaaar vanaf het middenveld!!'
Log je met je Twitter account hier in op de mashup, dan hoef je je berichten niet meer te laten beginnen met 'pp08'. Twitter je via je mobiel, log dan in via http://3VOOR12.vpro.nl/m. Ook dan hoef je daarna geen 'pp08' toe te voegen aan je bericht.

Bekijk't op: http://3voor12.vpro.nl/ppmashup!!
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12