Dave Clarke geeft jong talent kans om te draaien op Extrema Outdoor Dave Clarke geeft jong talent kans om te draaien op Extrema Outdoor

“Vraag jezelf af hoe je het publiek het beste kan opwarmen”

Dave Clarke geeft jong talent kans om te draaien op Extrema Outdoor

“Vraag jezelf af hoe je het publiek het beste kan opwarmen”

Techno-dj Dave Clarke geeft dj’s de kans om zijn eigen tent op Extrema Outdoor-festival te openen. “Er zijn zoveel dj’s die nooit een kans krijgen om zich te laten zien aan het publiek. Ik geef ze nu de mogelijkheid om te draaien op Extrema.”

“Vraag jezelf af hoe je het publiek het beste kan opwarmen”

De Britse dj Dave Clarke heeft een competitie georganiseerd waar de winnaar het festival Extrema Outdoor mag openen. De techno-dj host een Extrema-tent op het dance festival en wil graag jong talent de kans geven om zich voor te stellen aan het publiek. De winnaar van de competitie mag op 19 juli warmdraaien voor onder anderen Detroit-held Carl Craig, Josh Wink en Radioslave. De techno dj en radiomaker van 3VOOR12 gaat zelf ook draaien op het outdoor-festival in Best.

Dave Clarke vindt dat te veel dj-talenten achter het net vissen. “Er zijn zoveel dj’s die nooit een kans krijgen om zich te laten zien aan het publiek. Ik geef ze nu de mogelijkheid om op Extrema te draaien.” Dave Clarke belooft dat hij de winnaar van de nodige publiciteit zal voorzien, door een deel van zijn optreden te draaien op 3FM en de dj te interviewen in 3VOOR12WHITENOISE.

Dave Clarke heeft nog een tip: “Als een dj nu denkt ‘Ja ik kan de competitie winnen!’ moet hij zich realiseren dat hij de opener is in mijn tent. Ik verwacht geen intensieve dansset, maar een dj-set in de lijn van de andere dj’s die dezelfde dag in mijn tent gaan spelen. Vraag jezelf af hoe je het publiek het beste kan opwarmen als opener.”

Wat te doen? Maak een dj-mix van maximaal 45 minuten en stuur die voor 14 juni op cd naar Extrema Music/ Dave Clarke White Noise Contest, P.O. Box 4950, 5604 CD Eindhoven. Ga voor meer details naar de website van Dave Clarke. De winnaar van de competitie wordt op 28 juni bekend gemaakt in zijn eigen radioshow 3VOOR1WHITENOISE op 3FM en op www.daveclarke.com. Dave Clarke is iedere zaterdagnacht te horen van 23.00 tot 01.00 uur op 3FM. Extrema Outdoor-festival is op 19 juli in Best.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12