3VOOR12 Presenteert... My Morning Jacket! 3VOOR12 Presenteert... My Morning Jacket!

Exclusief optreden Desmet Studio's op 16 mei

3VOOR12 Presenteert... My Morning Jacket!

Exclusief optreden Desmet Studio's op 16 mei

In juni komt het nieuwe album Evil Urges van My Morning Jacket uit. Een paar weken voor de officiele release doet de band een exclusief akoestisch optreden voor 3VOOR12 in Desmet Studio's. En jij kunt er bij zijn!

Exclusief optreden Desmet Studio's op 16 mei

Op 16 mei 2008 speelt My Morning Jacket exclusief in Desmet.  Samen met 3VOOR12 presenteert de band die avond het vijfde album Evil Urges. En jij kunt er bij zijn. 3VOOR12 geeft kaarten weg voor dit concert in de nieuwsbrief en in 3VOOR12RADIO op 3FM. Hou de site en de nieuwsbrief dus goed in de gaten.
 
Natuurlijk nemen we het concert op in beeld en geluid en zenden we het uit op 3FM in 3VOOR12RADIO en op 3VOOR12Central (digitale tv). Het album is al vanaf 6 juni 2008 te beluisteren via Luisterpaal.nl. Vanaf 9 juni ligt het album Evil Urges in de winkels en is dan ook 3VOOR12's Album van de Week.
 
3VOOR12 redacteur Atze de Vrieze heeft de nieuwe plaat al geluisterd. Hij heeft er het volgende over te zeggen: “Er zijn de laatste tijd opvallend veel mensen die roepen dat My Morning Jacket de beste band ter wereld is. Dat gaat ver, maar dat Evil Urges een bijzondere plaat is, dat staat vast. My Morning Jacket staat met zijn laarzen diep in de klei van zijn thuisstaat Kentucky, maar heeft in vijf albums een eigen geluid ontwikkeld, waarin ruimte is voor onder meer country, funk en psychedelica. De live-reputatie van de band is genadeloos.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12