Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 19 juni: GEM, Spacekees & Turk, Repomen

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week over genomen door popband, spacey hiphoppers en keiharde stonerrock.

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt deze week over genomen door popband, spacey hiphoppers en keiharde stonerrock.

GEM
In april presenteerde de Utrechtse band GEM het nieuwe album New nog in Desmet bij 3VOOR12. Twee maanden later, met de hitsingle Look op zak, keren ze terug in de Amsterdamse zaal voor RADIO3VOOR12LIVE. Take-take-take a look at them now.

Spacekees & Turk
Twee rappers van Noah’s Ark label komen langs om de boel op stelten te zetten. Twee maanden geleden bracht Spacekees zijn soloalbum Meer Ruimte uit. Een verhaal in 26 tracks over Spacekees die van planeet Edo komt en even een bezoekje brengt aan onze aarde. Turk debuteerde begin dit jaar met De Turkse Pizza EP. Onder andere Spacekees, Vieze Fur en Hairo werkte mee aan dit album. Het levert songtitels op als Aan Als Ik Kom, Meh Muh en De Hossel.

Repomen
Repomen is een stonerrock band uit Eindhoven. De band bestaat uit zanger Peter van Elderen van Pan Speedrock en drie leden van de band Borehole. Ze omschrijven zichzelf op de website als Dealers in decibels and bass. Oordoppen mee!

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.