3VOOR12 Award: juryleden gezocht 3VOOR12 Award: juryleden gezocht

Bepaal zelf wie de opvolger van Aux Raus wordt

3VOOR12 Award: juryleden gezocht

Bepaal zelf wie de opvolger van Aux Raus wordt

4 september wordt voor de vijfde keer de 3VOOR12 Award uitgereikt voor het beste Nederlandse album van de afgelopen 365 dagen. Wie wordt de opvolger van Aux Raus, Opgezwolle, Voicst en at the close of every day? 3VOOR12 zoekt vier publieksjuryleden.

Bepaal zelf wie de opvolger van Aux Raus wordt

De zomer komt er weer aan. Alle grote internationale kanonnen hebben zich nu wel zo’n beetje aan het front gemeld, tijd om alle spotlights nog een keer goed te richten op het beste dat ons eigen land het afgelopen muziekjaar te bieden had.  4 september wordt voor de vijfde keer de 3VOOR12 Award uitgereikt voor het beste Nederlandse album van de afgelopen 365 dagen. Wie wordt de opvolger van Aux Raus, Opgezwolle, Voicst en at the close of every day?

Binnenkort maakt 3VOOR12 de shortlist van twaalf albums bekend. De deskundige jury bestaat niet alleen uit vier professionals en vier muzikanten, maar ook vier publieksjuryleden. Wil jij daar bij zijn, leg dan in een mailtje aan 3voor12@vpro.nl uit waarom je het perfecte jurylid bent. Voorkennis is geen vereiste. Let op: je moet wel beschikbaar zijn op 1 september, wanneer de jury bij elkaar komt om haar oordeel te vellen.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12