3VOOR12 kijkt verder 3VOOR12 kijkt verder

Popplatform verdwijnt als themakanaal, maar blijft je alternatieve muziekbaken

3VOOR12 kijkt verder

Popplatform verdwijnt als themakanaal, maar blijft je alternatieve muziekbaken

Ja, het is waar. De twee themakanalen van 3VOOR12 zullen in haar huidige verschijningsvorm verdwijnen per 1 januari 2009. En nee, dat is zeker niet het einde van 3VOOR12 en zelfs niet het einde van al onze tv-programma's.

Popplatform verdwijnt als themakanaal, maar blijft je alternatieve muziekbaken

Ja, het is waar. De twee themakanalen van 3VOOR12 zullen in haar huidige verschijningsvorm verdwijnen per 1 januari 2009. En nee, dat is zeker niet het einde van 3VOOR12 en zelfs niet het einde van al onze tv-programma's. Hoe we verder gaan in het nieuwe jaar, dat zie je natuurlijk nog voor het einde van het jaar op onze site.

Wij waren de eersten. Zoals wel vaker. Tien jaar geleden startte 3VOOR12 ook al als eerste met radio op internet en bouwde op haar uitgebreide site sindsdien een archief van concerten en songs dat haar gelijke niet kent in Europa.

Vijf jaar geleden deden we hetzelfde met video. "Het kan en er is publiek voor," was voor ons genoeg om in actie te komen en ons publiek te bedienen. In 2003 lanceerde 3VOOR12 twee digitale tv-zenders voor de liefhebber van alternatieve popmuziek: /Onstage met 24/7 concerten, /Central met een bredere programmering van clips, reportages en specialistische muziekprogramma's. We wonnen er zelfs prijzen mee, zoals onlangs nog met WHITENOISE TV (De Zilveren Spin Award) en ook voor onze verslaggeving van Lowlands 2007 (De Tegel).

Maar nu is het tijd om verder te trekken. Tot 1 januari kun je nog terecht bij /Onstage en /Central via je digitale tv-pakket. Daarna zul je ons elders vinden. Net als vijf en tien jaar geleden verkennen wij de horizon namelijk alweer om jullie - ons publiek - via nieuwe kanalen te blijven bereiken. Want ondanks alle veranderingen onstond er in de afgelopen tien jaar één constante: 3VOOR12 is en blijft je platform voor alternatieve popmuziek. Dus wat je ook doet, hang around and check us out!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12