Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 17 januari: Lucky Fonz III, A Silent Express, Arthur Adam Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 17 januari: Lucky Fonz III, A Silent Express, Arthur Adam

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 17 januari: Lucky Fonz III, A Silent Express, Arthur Adam

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

De eerste 3VOOR12RADIO LIVE wordt overgenomen door twee singer/songwriters en stevige indierock uit Groningen

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

Lucky Fonz III

Behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Won in 2006 de Grote Prijs van Nederland en gaat nog steeds als een speer. Krijgt tijdens optredens vaak de lachers op zijn hand, om zijn publiek daarna te overdonderen met prachtige folknummers. Zijn tweede plaat Life Is Short was vorige maand nog Album van de Week, en onlangs namen we nog een sessie met hem op in de vuurtoren van Vlieland.

A Silent Express

Grepen vorige maand nét naast de Grote Prijs, maar gingen er mooi wel vandoor met de Kink FM Publieksprijs. De drie mannen staan op Eurosonic, hebben net een debuutalbum uit en zien Groningen snel te klein worden.

Arthur Adam

Zijn album vol warme blokhutfolk was een van de laatste Albums van de Week van 2007. Op die plaat schakelt Arthur Adam moeiteloos van Beatleske luisterliedjes naar megalomane koorpartijen. Volgende week laat hij je zien hoe hij dat live doet. Moet je er wél bij zijn natuurlijk. Zet jezelf daarom vanavond nog op de gastenlijst voor de allereerste 3VOOR12RADIO LIVE via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12