Nieuwe ‘11’ krijgt vorm Nieuwe ‘11’ krijgt vorm

Gezocht: communicatie medewerker voor nog niet nader te noemen locatie

, Fiona Fortuin

Nieuwe ‘11’ krijgt vorm

Gezocht: communicatie medewerker voor nog niet nader te noemen locatie

Fiona Fortuin ,

De tekenen voor een nieuwe ‘11’ worden steeds concreter. Het team van de voormalige club op de bovenste verdieping van het Post CS gebouw in Amsterdam is op zoek naar personeel. In maart zal de club, met bar, restaurant en kunstruimte open gaan. Maar waar die zich precies zal bevinden?

Gezocht: communicatie medewerker voor nog niet nader te noemen locatie

Eind juni 2008 sloot 11, de Amsterdamse club gevestigd op de elfde verdieping van het Post CS gebouw. Vlak daarna liet het team, geroemd om zijn vernieuwende en brede programmering, weten zijn goede zaken elders voort te zullen zetten. Maar het wat, waar en wanneer bleef altijd in het vage. Tot nu toe. De eerste tekenen van een nieuw te openen club door de oud 11-medewerkers zijn sinds vandaag een stuk concreter. De eerste vacature is de deur uit.

Een nieuw te openen bar, restaurant, club en kunstruimte in Amsterdam is op zoek naar een communicatie medewerker, zo is te lezen in de vacature. Voor meer informatie kun je terecht bij ene Olaf Boswijk. En waar kennen we die ook alweer van? Juist.

Boswijk laat weten dat het zicht op een nieuwe club zo goed als helder is, toch wil hij nog niets zeggen over de exacte locatie. De vergunningen zijn nog niet helemaal rond, te veel media-aandacht zou om die reden wel eens in het nadeel van Boswijk en consorten kunnen werken. Maar dat het team dus weer aan de slag gaat, is bij deze zo goed als zeker. In maart hopen ze open te kunnen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12