Stap samen met Pete Philly & Perquisite de bus in naar Drachten Stap samen met Pete Philly & Perquisite de bus in naar Drachten

“Als je moet plassen, stoppen we”

Stap samen met Pete Philly & Perquisite de bus in naar Drachten

“Als je moet plassen, stoppen we”

Theatershows van Pete Philly Perquisite waren snel uitverkocht in Rotterdam en Amsterdam. Alleen in Drachten wil het nog niet zo vlotten met de kaartverkoop. Een busreis vanuit Amsterdam maakt het mogelijk om de twee toch nog live te zien, in Drachten.

“Als je moet plassen, stoppen we”

Sinds gisteren is het mogelijk om kaarten te kopen voor een georganiseerde busreis naar Drachten om de laatste theatershow van Pete Philly & Perquisite bij te wonen. Laten ze Amsterdammers overkomen naar theater Lawei, omdat de Friezen niets willen weten van de twee Pieters?

Perquisite: “We hebben twee theatershows in Friesland geboekt. Een in de Harmonie in Leeuwarden en een 30 kilometer verder in Drachten. Dan is het wel logisch dat de kaarten niet direct weg zijn.” Perquisite legt uit dat de bustrip niet het laatste redmiddel is om de zaal vol te krijgen. “Onze optredens in Amsterdam en Rotterdam raakten zo snel uitverkocht, dat vrienden en fans van ons de boot hebben gemist. We bieden ze nu de kans om met de bus naar Drachten te gaan. Met de trein is het drie uur. En het is natuurlijk de laatste show van de theatertour. Altijd bijzonder.”

Voor 30,- euro kan je op woensdag 23 april instappen in de bus. Je woont dan het concert in Drachten bij, krijgt een gratis drankje en je wordt om 02.00 uur weer afgezet in Amsterdam. “Als je moet plassen, stopt de bus onderweg. Wij gaan niet mee, maar dat hoeft toch ook niet? We hebben een leuk publiek. Die maken het zelf erg gezellig in de bus.”

In totaal zijn er zestig kaartjes beschikbaar. Stuur een mailtje naar bustrip@mac-mee.nl met je gegevens en je krijgt een reply terug met alle informatie. Maximaal vier kaarten per persoon.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12