Sessie: Scott McCloud onder indruk van eigen doen in 11 lift Sessie: Scott McCloud onder indruk van eigen doen in 11 lift

Wij ook

Sessie: Scott McCloud onder indruk van eigen doen in 11 lift

Wij ook

Paramount Styles is de band rondom Girls Against Boys zanger Scott McCloud. Een nieuwe naam en nieuwe muzikanten voor een nieuwe muzikale richting. Bekijk de liftsessie met Scott in 11.

Wij ook

Scott McCloud, zanger van Girls Against Boys, stond in 2002 al in Club Lek, de voorloper van 3VOOR12RADIO Live in Desmet. Nu, zes jaar later, heeft McCloud een solo-zijstap genomen. Onder de naam Paramount Styles heeft hij een aantal topmuzikanten bijeengebracht. Het album Failure American Style is voor de die hard GAB-fans even wennen. Rustiger en ingetogener, maar niet minder intens en puur.

Scott vergaapt zich aan de prachtige grote lift van 11. Na één nummer is hij ook nog eens onder de indruk van de akoestiek en sfeer. Na twee nummers besluit hij ook nog een instrumentale epiloog aan de sessie toe te voegen. Enigszins beduusd stapt de zanger uit de lift. “Wauw dit was echt goed.” Lachend kan de cameraman alleen maar instemmen.

Bekijk nu de liftsessie in 11 met Scott McCloud.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12