Nrc.next nieuwe partner Lowlands Nrc.next nieuwe partner Lowlands

Redactie reist ook af naar festival voor live-verslaggeving in Dialy Paradise

Nrc.next nieuwe partner Lowlands

Redactie reist ook af naar festival voor live-verslaggeving in Dialy Paradise

Nrc.next is de nieuwe partner van het Lowlands festival. De krant zal de komende drie jaar de festivalbijlage verzorgen en de laatste honderd kaarten weggeven.

Redactie reist ook af naar festival voor live-verslaggeving in Dialy Paradise

De Volkskrant doet er in augustus even niet meer toe voor Lowlands gangers. Het festival heeft namelijk voor de komende drie jaar een nieuwe partner: Nrc.next. Deze krant zal in de loop naar het festival de Lowlandsbijlage verzorgen en, ook niet onbelangrijk om te weten, de ‘allerlaatste 100 kaarten actie’ organiseren. “Nrc Next is een krant die goed bij Lowlands past, vooral qua inhoud”, vertelt Bente Bollmann van Mojo. “Ze besteden vaak aandacht aan acts die ook heel goed op Lowlands kunnen staan. Volkskrant heeft dan misschien een grotere oplage, toch viel het gewicht richting Nrc.next. Het is het totaalplaatje: het is een tabloid, bevat korte stukken en trekt lezers die ook naar Lowlands gaan.”

Nrc Next zal niet alleen de periode voor Lowlands een samenwerking met de festivalorganisatie aangaan. Op het desbetreffende weekend zal de krant zijn redactie op de festivalweide opstellen om ook een deel van de Daily Paradise, de dagelijkse Lowlandskrant, te vullen.

Lowlands is dit jaar van 15 tot 17 augustus met onder meer Roisin Murphy, The Kooks en British Sea Power.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12