Aankondiging 3VOOR12RADIO Live, 10 april: Giovanca, Findel, The Decos Aankondiging 3VOOR12RADIO Live, 10 april: Giovanca, Findel, The Decos

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

Aankondiging 3VOOR12RADIO Live, 10 april: Giovanca, Findel, The Decos

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

Deze week spelen Giovanca, Findel en The Decos in 3VOOR12RADIO Live.

Wie spelen er deze week en wat kun je verwachten

Giovanca
De warme soulstem van deze Antilliaanse schone betovert je meteen. En hadden Extince, Typhoon en Benny Sings ook al door. Na 10 jaar achtergrondzangeres te zijn geweest voor onder andere deze artiesten, is ze begonnen aan een solocarrière met haar debuutalbum Subway Silence. Ze zong dit jaar nog samen met Wouter Hamel As Long as We’re in Love, maar bij 3VOOR12 Radio Live gaat ze het als frontvrouw nu echt helemaal alleen doen.

Findel
De  Nintentogeluidjes revolutie van Bart van Dalen breidt zich uit. Waar stopt het avontuur van deze 20-jarige Amersfoorter? Hij was Hollandse Nieuwe, werd opgepikt door Giel Beelen en nu, twee jaar later, is zijn eerste album Enter the Shadowlands uit. Hij is klaar om de wereld te veroveren. Te beginnen bij 3voor12RADIO Live.

The Decos
Momenteel is het Deense The Decos bezig met het afmixen van een nieuwe EP. De band die soul, pop en R&B verweven tot een “intens melodieus universum” is niet in een genre samen te vatten en daarom het kijken meer dan waard.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12