3VOOR12 wint Zilveren Spin Award 3VOOR12 wint Zilveren Spin Award

Interactief programma WHITENOISE TV bekroond

3VOOR12 wint Zilveren Spin Award

Interactief programma WHITENOISE TV bekroond

Het 3VOOR12-programma WHITENOISE TV is donderdagavond tijdens een feestelijke uitreiking in de Heineken Music Hall bekroond met een prestigieuze Zilveren Spin Award. De Spin Award is de belangrijkste prijs op het gebied van interactieve communicatie en marketing.

Interactief programma WHITENOISE TV bekroond

Het 3VOOR12-programma WHITENOISE TV is donderdagavond tijdens een feestelijke uitreiking in de Heineken Music Hall bekroond met een prestigieuze Zilveren Spin Award. De Spin Award is de belangrijkste prijs op het gebied van interactieve communicatie en marketing. Vanaf 1998 wordt de prijs ieder jaar uitgereikt voor de meest creatieve en vernieuwende concepten. Het programma won de prijs in de categorie Beste Interactieve Video Concept. In dezelfde categorie waren onder meer concepten van TMF, T-Mobile, de Rabobank en de Vogelbescherming genomineerd. 
WHITENOISE TV is de beeldvariant van dj Dave Clarke’s populaire dansprogramma, dat elke zaterdagavond wordt uitgezonden op 3FM. Op themakanaal 3VOOR12/CENTRAL kan de kijker zelf bepalen welk beeld te zien is bij de muziek. Dat kan door middel van een unieke koppeling met fotosite Flickr. Met de afstandsbediening kan de kijker foto's toevoegen aan de uitzending met behulp van trefwoorden, zogenaamde tags. Elk trefwoord genereert een stroom foto’s op de beat van de show. Zo bepalen de associaties van de luisteraar welk beeld er bij de muziek te zien is en ontstaat er een kettingreactie van beelden wanneer mensen weer geïnspireerd worden door de beelden die voorbij komen.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12