Sessie: Super Furry Animals in de lift Sessie: Super Furry Animals in de lift

Opnieuw in de lift met bedenker (behind) closed doors

Sessie: Super Furry Animals in de lift

Opnieuw in de lift met bedenker (behind) closed doors

De mooiste dingen ontstaan uit toeval. 3VOOR12 heeft in de afgelopen twee jaar meer dan honderd artiesten verleid in de lift te stappen voor een mini optreden. Vandaag is het weer de beurt aan de toevallige bedenker: Gruff Rhys, dit keer als een van de Super Furry Animals.

Opnieuw in de lift met bedenker (behind) closed doors

"Heb je er al veel gedaan?" Gruff Rhys weet wat hem te wachten staat. We staan in de tuin van hotel De Filosoof en stappen zo samen met Super Furry Animal Buffy in de lift van het hotel. Als ik hem vertel dat na die eerste sessie in de lift van een ander hotel er in de afgelopen twee jaar meer dan honderd anderen hem nagingen, is hij zichtbaar onder de indruk.

Iets later is er weer die vertrouwde aanblik: Gruff in de lift, om hem heen speelgoedkeyboards en geluidsdoosjes. Dit keer is hij er namens Super Furry Animals, de band die hem roem bracht. Dit keer is hij dan ook niet alleen. Gitarist Buffy vergezelt hem, ook in de achtergrondzang, die in de lift soms jammerlijk op de voorgrond komt. Maar wat wil je: dit is de uitvinder van het format. Die mag een nootje missen en nog steeds goed gevonden worden!

 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12