Casema: "3VOOR12TV ook bij ons" Casema: "3VOOR12TV ook bij ons"

Kabelexploitant voegt alternatieve popzender toe aan haar pakket

Casema: "3VOOR12TV ook bij ons"

Kabelexploitant voegt alternatieve popzender toe aan haar pakket

Vanaf 26 september krijgt 3VOOR12TV er 1,4 miljoen potentiële kijkers bij. Vanaf die dag is onze tv-zender 3VOOR12TV/Central namelijk ook beschikbaar voor alle klanten van kabelexploitant Casema.

Kabelexploitant voegt alternatieve popzender toe aan haar pakket

3VOOR12TV/Central breidt uit. Vanaf 26 september is onze tv-zender ook beschikbaar voor alle 1,4 miljoen abonnees van Casema. Na UPC, @home, CaiWest is Casema de vierde grote aanbieder van tv-zenders die 3VOOR12TV in haar pakket opneemt. Met Casema erbij is de landelijke dekking zo goed als compleet.

Voor de nieuwe en oude kijkers is er sinds september veel nieuws te zien. In Goud Graven kiezen bekende artiesten hun favoriete clips, in My 3VOOR12 mag de kijker het zelf doen. Daarnaast lanceerde 3VOOR12 in september ook Mash Up, het eerste en enige programma over de VJ kunst op de Nederlandse televisie.Ook de muziekdocumentaire heeft op 3VOOR12TV/Central een vaste plek gekregen.

De beste programma's van voorgaande jaren zijn natuurlijk gebleven: de Hollandse Nieuwe reportages waarbij opkomende bands worden geportretteerd, de Naar Eer en Geweten interviews waarin internationale artiesten gewetensvragen beantwoorden, de exclusieve concerten en sessies die 3VOOR12 maandelijks opneemt en natuurlijk Afzien, het clipdiscussieprogramma gepresenteerd door Giel Beelen.

Check voor het complete programma van 3VOOR12TV/Central en onze concertzender 3VOOR12TV/Onstage de Radio- en tv-gids.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12