Binnenkort in Club 3VOOR12 (26 september 2007) Binnenkort in Club 3VOOR12 (26 september 2007)

The Opposites, The Horse Company en David Gilmour Girls in Club3VOOR12

Binnenkort in Club 3VOOR12 (26 september 2007)

The Opposites, The Horse Company en David Gilmour Girls in Club3VOOR12

Clevere nederhop, rock uit Zwolle en een live danceband van internationale allure spelen zich komende week in de kijker bij Eric Corton. Reserveer nu!

The Opposites, The Horse Company en David Gilmour Girls in Club3VOOR12

Hoe uiteenlopend kan een avondje 3VOOR12 zijn? Deze week ontvangt Eric Corton rappers, rockers en dansers in Desmet Studio’s. The Opposites is een nederhopduo dat eerder Club3VOOR12 aan. The Horse Company is een rockband uit Zwolle vol oude rotten en The David Gilmour Girls waren zelf ooit rockers, maar zij ruilden het grote gitarenpark al lang geleden in voor een flinke collecte vette keyboards.

Willem de Bruin (Willie ) en Twan ‘Big 2’van Steenhoven komen uit Noord Holland en raakten verslaafd aan hiphop toen De Bruin voor straf een rap moest schrijven. Inmiddels is het tweede album van het duo uit en lijkt de nieuwe single Dom, Lomp en Famous een hit te worden.

The Horse Company is een vernieuwbouwproject van oud bandleden van Afterdust, 16 Down, Prodigal Sons and Creek. Het debuutalbum is dit jaar verschenen en het optreden in de Club zal voor heel wat luisteraars een eerste kennismaking aangename met de Zwollenaren zijn.

David Gilmour Girls is, net als The Horse Company, een band met een tweede leven. Vroeger zaten Robin en Jasper in de Rotterdamse punkrockband Oil, nu dus in dansrock creatie David Gilmour Girls. Het gaat goed met de twee. In trendy clubs door heel Europa mogen zij hun filmische klanken ten gehore brengen. Op het nieuwe album is een gastrol weggelegd voor Tjeerd Bomhof van Voicst. Maar of hij ook in Desmet Studios erbij zal zijn….?

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12