31 oktober in Club 3VOOR12: The Girls, The May Bees en Goldenboy 31 oktober in Club 3VOOR12: The Girls, The May Bees en Goldenboy

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

31 oktober in Club 3VOOR12: The Girls, The May Bees en Goldenboy

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

Deze woensdag wordt Club 3VOOR12 overgenomen door roze rockers, duorockers en gladde rockers. We kijken uit naar The Girls, The May Bees en Goldenboy.

Wie spelen er deze week en wat kun je er van verwachten

The Girls
“Een concept gericht op het tienerleed dat disco heet”

Met een dieproze bandnaam, een populaire Hyves pagina en een nominatie voor een TMF Kweekvijver Award, verwacht je toch geen lekker hard rammelrockende band. The Girls bewijst het tegendeel met hun eerste single en video Best Shot. In de club gaan deze vier oer-Hollandse jongens uit Meppel in het eerste uur een keiharde poging wagen tot een Best Shot.

“Dit is een hele hippe band die een goede stap zette toen ze in het voorprogramma van Razorlight stonden. Deze band is een concept. Dat beseffen ze heel goed, maar wel een dat geloofwaardig is omdat er live echt iets neergezet wordt. Het concept richt zich op het tienerleed dat disco heet. De MySpace staat negentig procent vol met hysterische tienermeisjes. The Girls is een highschoolbandje dat eigenlijk The Replacements wil zijn. Het is het zoeken zonder te vinden en dat ook weten.”

Casper Sikkema o.a. correspondent voor de Meppeler Courant, 22/01/07)


The May Bees

Gregory en Marzj zijn het ultieme indieduo. The May Bees zijn misschien wel de bekendste-onbekende-band-die-wat-weg-heeft-van-Grandaddy. Met een reteverse plaat getiteld Drop Little Boy, in de schappen en een deal in de VS, gaan we nog veel horen van deze Arnhemmers. Allereerst in het tweede uur van Club 3VOOR12.


Goldenboy

“Feel free to take of your jacket and underwear and relax for a while. Remember, we’re here for you. Like it or not.” Goldenboy uit Bergen, Noorwegen, is tegenwoordig een trio, maar de rock is nog steeds zo glad als een paling. Het nieuwe album Healing Is A Team Effort, gaat verder op het pad dat met de vier vorige platen steeds verder werd ingeslagen: schaamteloze rock-n-roll zoals eigenlijk alleen echte noorderlingen dat kunnen maken.


CLUB 3VOOR12 A.S. WOENSDAG 31 OKTOBER VANAF 22:00 UUR OP 3FM EN 3VOOR12TV/CENTRAL.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12