Yo VPRO Raps gemist? Nu online! Yo VPRO Raps gemist? Nu online!

Bekijk nogmaals de spraakmakende uitzending

Yo VPRO Raps gemist? Nu online!

Bekijk nogmaals de spraakmakende uitzending

Je zou kunnen zeggen dat de uitzending Yo VPRO Raps van 25 februari de eerste echte nederhop conventie op de kiekkast was. Oudgedienden als Brainpower, Def P. Raymzter en All Star Fresh konden lekker kissebissen over de good ol' days, terwijl de nieuwe lichting zich kon vergapen aan oude reportages over Run DMC en LL Cool J. Alles bij elkaar reden genoeg om achteraf te bekvechten op de hiphopfora. Bekijk nu de uitzending online.

Bekijk nogmaals de spraakmakende uitzending

Je zou kunnen zeggen dat de uitzending Yo VPRO Raps van 25 februari de eerste echte nederhop conventie op de kiekkast was. Oudgedienden als Brainpower, Def P. Raymzter en All Star Fresh konden lekker kissebissen over de good ol’ days, terwijl de nieuwe lichting zich kon vergapen aan oude reportages over Run DMC en LL Cool J. Bekijk nu de uitzending online.

De televisie uitzending leverde op zich weer heel wat stof tot napraten op. Want wie was er nu echt het eerst in het Nederlands gaan rappen? En waar was Extince? En wie had er nou een potje beef met wie? Kortom, genoeg discussie om alle hiphopfora te voeden. Radiozender Kink FM zag in de uitzending genoeg gespreksstof om de avond in eigen studio nog eens dunnetjes over te doen.

De VPRO kreeg de afgelopen week veel reacties van hiphopliefhebbers en -bijters die de uitzending nog eens wilden zien. Vanaf nu kun je de uitzending nakijken op de sites van 3VOOR12 en Vrije Geluiden.

In het Amsterdamse Desmet ontvingen presentatoren Andrew Makkinga en Bram van Splunteren een keur aan Nederlandse rapartiesten: Def P., Brainpower, All Star Fresh, E-Life, Extince, Nina, Party Squad, Raymzter en anderen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12