Sessie: Moke in de lift bij de VPRO Sessie: Moke in de lift bij de VPRO

Opwarmen voor London Calling

Sessie: Moke in de lift bij de VPRO

Opwarmen voor London Calling

Felix Maginn en gitarist Phil Tilli van de Mokumse Britpopband Moke waren deze week in Hilversum. 3VOOR12 trok het duo de lift van de eigen villa in voor een korte sessie. Kakelvers dus. Kijk!

Opwarmen voor London Calling

Op het stickertje op het cd-doosje waar het debuutalbum Shorland van Moke in zit, staat geprint: F***ING SMASHING TUNES. Een uitspraak die uit de mond van oud Punk icoon Paul Weller zou zijn opgetekend. Puur een stuntje van de platenmaatschappij natuurlijk, maar het is wel mooi meegenomen natuurlijk, zo’n goede vriend. De band speelt komend weekeinde in Paradiso op London Calling.

De grote man achter Moke is Felix Maginn, die eerder het gezicht en de stem was van Supersub. De Ierse achtergrond van Maginn zorgt er ook nu bij Moke voor dat het geluid eerder naar de white cliffs van Dover ruikt dan de grachten van Amsterdam. Mokum dus.

22 Maart waren Maginn en gitarist Phill Tilli in Hilversum. In de lift van Villa VPRO deden zij een korte sessie. Achtereenvolgens speelden zij: The Song That You Sing, Bygone en Last Chance.

Eerst op London Calling, 18 April in Club 3VOOR12 en het album staat tijdelijk in de Luisterpaal

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12