1 Day Off: opwarmen voor 5 Days Off 1 Day Off: opwarmen voor 5 Days Off

Eendaagse spin-off van dancefestival in de Melkweg

1 Day Off: opwarmen voor 5 Days Off

Eendaagse spin-off van dancefestival in de Melkweg

Dit jaar geen 5 Days, maar 6 Days Off in Amsterdam. De organisatie van 5 Days Off houdt in de koninginnenacht van 29 op 30 april bij wijze van opwarmer voor het feest in de zomer 1 Day Off in beide zalen en het café van de Amsterdamse Melkweg, met optredens van onder anderen Vitalic, Tiefschwarz en Dr. Lektroluv.

Eendaagse spin-off van dancefestival in de Melkweg

De Pinkpop-persconferentie, Lowlands Bookstore en Club Mozaïque: het zijn allemaal momenten om publiek én pers op te warmen voor een uitgebreider hoofdgerecht later in het jaar. Ook dancefestival 5 Days Off, spin-off van het Belgische 10 Days Off, doet hier dit jaar voor het eerst aan mee met nog een spin-off.

Tijdens de Koninginnenacht kan het 5 Days Off-publiek alvast in de stemming komen tijdens 1 Day Off in beide zalen en het café van de Amsterdamse Melkweg, met onder meer Vitalic, Tiefschwarz, Dr. Lektroluv, Dominik Eulberg en Nid & Sancy

Tijdens 1 Day Off wordt een doorsnede verwacht van acts die het publiek in juli op kan verwachten, meldt de organisatie. Dat wil echter niet zeggen dat de komst van namen Vitalic of Tiefschwarz naar 5 Days Off al zeker is. “Daar bedoelen we vooral alle stijlen mee die op 5 Days Off vertegenwoordigd zullen zijn”, zegt Maurice Spijker. “Al sluiten we niet uit dat een of meer acts op 1 Day Off in de zomer terugkeren.”

5 Days Off vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 8 juli in Paradiso, de Melkweg, het Nederlands Instituut voor Mediakunst en de Heineken Music Hall. Meer over 1 Day Off lees je binnenkort op de website van 5 Days Off. Je hoeft overigens niet tot eind april te wachten om op te warmen voor 5 Days Off. Dat kan nu ook al prima met het 3VOOR12-verslag van 5 Days Off 2006, het jaar dat het festival de verbreding opzocht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12