Queens Of The Stone Age speelt exclusieve sessie

Win kaarten via de 3VOOR12 nieuwsbrief

Queens Of The Stone Age speelt aanstaande dinsdag in Paradiso. Maar niet alleen daar. De band van Josh Homme speelt overdag eerst een exclusieve akoestische sessie voor 3VOOR12. En daar kun jij bij zijn!

Win kaarten via de 3VOOR12 nieuwsbrief

Binnen luttele minuten waren ze de deur uit, de kaartjes voor het concert dat Queens Of The Stone Age dinsdag 3 juli geeft in de Amsterdamse Paradiso. Zo gek is dat niet, want de band rond Josh Homme heeft een live-reputatie waar je u tegen zegt en het nieuwe vijfde album Era Vulgaris is er opnieuw een om in te lijsten.

De show in Paradiso is niet het enige optreden dat de band die dag doet. Want enkele uren voor het concert speelt Queens Of The Stone Age op een geheime locatie een exclusieve, intieme, akoestische sessie van vier nummers, speciaal voor 3VOOR12. En jij kunt daar bij zijn! Woensdag verloten we 20 x 2 kaarten voor deze sessie in de 3VOOR12-nieuwbrief. Ontvang je die nog niet in je mailbox, maar wil je wel de Queens eens van héél dichtbij zien? Abonneer je dan meteen en hou die nieuwsbrief morgen scherp in de gaten!