Johan zegt optredens af Johan zegt optredens af

Zanger Jacco de Greeuw herstelt van ongeluk met scooter

Johan zegt optredens af

Zanger Jacco de Greeuw herstelt van ongeluk met scooter

Jacco de Greeuw, zanger/gitarist van Johan, is tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Samos onderuit gegaan met zijn scooter. Hij moest uitwijken voor een zwarte kat en heeft gebroken en gekneusde ribben en een ontwrichte schouder opgelopen. De komende optredens van Johan zijn afgezegd, De Greeuw hoopt dat hij weer hersteld is voor Parkpop (24 juni).

Zanger Jacco de Greeuw herstelt van ongeluk met scooter

Het noodlot heeft toegeslagen in het leven van Johan. Zanger/gitarist Jacco de Greeuw is onderuit gegaan met zijn scooter, tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Samos. Hij heeft gebroken en gekneusde ribben en een ontwrichte schouder. Gitaar spelen is uitgesloten; drie optredens van Johan zijn in ieder geval afgezegd. De Greeuw hoopt dat hij er op Parkpop weer bij is.

Jacco: “Ik maakte gelijk de eerste avond met mijn vriendin een tochtje op de scooter en langs de weg zat een zwarte kat.” Hij dacht dat de kat wel bleef zitten, maar die besloot anders en stak over. De Greeuw moest uitwijken en ging onderuit. Gevolg: gebroken en gekneusde ribben en een ontwrichte schouder. “Dat doet pijn, ik kan moeilijk ademen.” De Greeuw had nog wel de puf om na de crash te roepen dat Samos “een kuteiland is met alleen maar oude mensen waar een bom op gegooid moet worden.”

Gevolg van het ongeluk is dat de komende optredens van Johan worden afgezegd. “Ja, dat is beroerd. We hadden aankomend weekend net een paar leuke festivals.” Bovendien is de nieuwe single van Johan, Coming in from the cold ook net uit.

Zijn herstel duurt naar eigen zeggen vier weken, maar De Greeuw hoopt dat hij er op Parkpop (24 juni in Den Haag) al weer bij is.

De zwarte kat deed De Greeuw overigens meteen denken aan John Brown uit het liedje van Alamo Race Track. “Of Johan de Bruin, zoals ik hem noem.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12