3VOOR12.TV Pinkpopspecial vrijdagmiddag op Nederland 2 3VOOR12.TV Pinkpopspecial vrijdagmiddag op Nederland 2

Maxïmo Park, Maria Mena, Razorlight, Gabriel Rios en Ilse De Lange akoestisch

3VOOR12.TV Pinkpopspecial vrijdagmiddag op Nederland 2

Maxïmo Park, Maria Mena, Razorlight, Gabriel Rios en Ilse De Lange akoestisch

3VOOR12/Central zendt op vrijdagmiddag 8 juni op Nederland 2 een speciale editie van 3VOOR12.TV uit in het kader van de serie Kijk op Themakanalen. Dit programma zal terugblikken op Pinkpop met een aantal akoestische sessies die ruim een week geleden backstage op het festival werden opgenomen.

Maxïmo Park, Maria Mena, Razorlight, Gabriel Rios en Ilse De Lange akoestisch

3VOOR12/Central zendt op vrijdagmiddag 8 juni op Nederland 2 een speciale editie van 3VOOR12.TV uit in het kader van de serie Kijk op Themakanalen. Dit programma zal terugblikken op Pinkpop met een aantal akoestische sessies die ruim een week geleden backstage op het festival werden opgenomen. Het ene moment stonden de bands nog op het podium te spelen voor tienduizenden Pinkpop fans, even later zaten ze in het speciale 3VOOR12 hok voor intieme mini optredens.

In deze speciale Pinkpop flashback aflevering een samenvatting uit het steeds groeiende 3VOOR12.TV archief met niet alleen de verse Pinkpop sessies van Gabriel Rios, Maxïmo Park en Maria Mena, maar ook beelden van vorige Pinkpop edities, waaronder grote namen als Editors, Tom Barman (dEUS) en een opname van Franz Ferdinand uit 2004.

De twee digitale tv zenders 3VOOR12/Central en 3VOOR12/OnStage staan natuurlijk altijd bol van concerten en complete sessies van festivals als Pinkpop, Lowlands en Motel Mozaïque. Daarnaast biedt 3VOOR12/Central clips van en interviews met de beste nieuwe binnen- en buitenlandse bands.


Kijk op Themakanalen:
3VOOR12.TV Pinkpop special
Vrijdag 8 juni, Nederland 2, 16:10 uur

Meer Pinkpop? Check de 3VOOR12 Pinkpopsite.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12