Gouden Kabouter Awards is carnaval op zijn best

Veel winnaars en nog meer ongein op uitreiking danceprijzen

Is het nu wel of niet serieus, die Kabouter Awards? De vraag stellen is voldoen aan de wensen van de bedenkers. Ook tijdens de editie van 2007 was er weer veel ongein tijdens de uitreiking van de bekendste Nederlandse danceprijzen. 3VOOR12 sloot aan in de polonaise...

Veel winnaars en nog meer ongein op uitreiking danceprijzen

Zelfspot is de beste spot. Voor 'de allerbelangrijkste Awardshow van de dance scene' maandagavond losbarstte, werden de aanwezigen even incestueus ingelikt met een filmpje over het gewicht van De Kabouter Awards. Want we waren er met zijn allen toch maar mooi weer bij! Vorig jaar nog besteedde Talpa programma NSE er behoorlijk aandacht aan: "Een belangrijke prijs en die beeldjes zijn ook enorm gewild!"

Daarna mochten we nog even genieten van The Making Of The Award: massaal ingekocht bij de Intratuin als we de video mogen geloven. Toen kon het feest eindelijk echt beginnen. Letterlijk, want de hele show was ingepakt in een onvervalst Carnavalsjasje en opende keihard met De Deurzakkers. Vanaf daar ging het in volle vaart berg af naar het dal van allerbeste flauwe grappen.

Het blijft een gek ding: als je de Gouden Kabouter serieus wil nemen, maak je jezelf eigenlijk belachelijk. En toch, toch zijn er elk jaar weer genoeg aanwezigen die 'm stiekem echt willen winnen.
Dit jaar waren er mooie nieuwe categorieën als Beste Toiletdames en Ergste Politie-optreden...

3VOOR12 fotografeerde de belangrijkste mensen voor je. En ook een paar winnaars, waaronder natuurlijk onze eigen Rebelbass blogger, die er met de Life Time Achievement vandoor ging. Nouja, bijna dan, want het beeldje was helaas zoek... yeah right!

De hele lijst met winnaars vind je ook terug op haar weblog.