Guinness Book of Recordings volgens Gomes Guinness Book of Recordings volgens Gomes

“Natuurlijk kies ik voor dubstep”

Guinness Book of Recordings volgens Gomes

“Natuurlijk kies ik voor dubstep”

Het is wederom tijd om het Guinness Book of Recordings te vullen met de beste opnames van dit jaar. Die keuze is niet aan ons, maar aan verschillende mensen die het afgelopen jaar de aandacht opeisten. Zij doen een greep uit het 3VOOR12 archief. Welk(e) concert, dj-set of sessie mag mee de eeuwigheid in? Dj Gomes kiest 'natuurlijk voor dubstep'.

“Natuurlijk kies ik voor dubstep”

Als dj heeft Gomes dit jaar niets te klagen. Maar zijn persoonlijk hoogtepunt ligt op organisatorisch vlak. Na 3,5 jaar verhuisde zijn dubstepfeest Oi! in september voor het eerst van de kleine bovenzaal van de Paradiso naar beneden. “Ik kneep hem wel even. Ik was bang dat ik te hoog had gegrepen. Maar die avond klopte het helemaal. Er hing een goeie sfeer, het was een vette line-up. Veel nieuwelingen kwamen op het feest af.” Het was zo’n succes, dat Gomes het niet bij een eenmalig uitstapje houdt. De volgende editie van Oi! in de grote zaal staat gepland voor maart volgend jaar.

De keuze van Gomes

Caspa @ Patronaat 31-8-2007

“Natuurlijk kies ik voor een dubstep set. Het genre is nog niet heel groot in Nederland, maar het zit zeker nog in een opbouwende fase. De eerste keer dat je de muziek hoort, zul je zeer waarschijnlijk denken ‘what the fuck is dit?’. Maar dubstep heeft voor elk wat wils: het bevat veel elementen uit andere stijlen. Caspa is nog niet een zo’n grote naam. Dit is een hele dope mix van hem, met ook dub tunes en veel energie. Echt waar ik van hou.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12